Dijkzaal

Het kroonjuweel van Erfgoed de Stadswal is de Dijkzaal. Een prachtige, sfeervolle zaal die op de benedenverdieping ruimte biedt aan 180 zitplaatsen en op het balkon nog eens aan 120 bezoekers. In Coronatijd kunnen hier maximaal 120 zitplaatsen worden aangeboden.

 

De Dijkzaal is onlangs geheel opgeknapt, met behoud van de vele historische elementen. Wat de Dijkzaal onder andere zo bijzonder maakt is de carrévorm, waardoor iedereen vrij zicht heeft op het podium.

 

De Dijkzaal heeft inmiddels landelijk naam gemaakt met de sublieme akoestiek voor sprekers, koren en kleinkunst. Bekende artiesten als Tangarine, Mathilde Santing, Denise Jannah en the Rosenberg Trio hebben hun verwondering en bewondering hier al over uitgesproken tijdens de vele concerten en voorstellingen die de afgelopen jaren in de Dijkzaal zijn gegeven.

Professionele geluidsversterking is aanwezig en relatief eenvoudig te bedienen. Mochten er extra wensen zijn, kan dat natuurlijk na overleg geregeld worden. Ook heeft de zaal de beschikking over een beamerinstallatie.

 

Naast voorstellingen, concerten, workshops of conferenties is de Dijkzaal ook bij uitstek geschikt voor diensten en bijeenkomsten rond bijzondere aangelegenheden. Een trouwdienst of een jubileum in een feestelijke en monumentale setting, maar ook rouwdiensten voor een passend afscheid. In de Dijkzaal kunnen nieuwe herinneringen gemaakt worden en oude herinneringen gevierd en gekoesterd. Voor bijbehorende recepties kan gebruik gemaakt worden van de prachtige en ruime foyer in Erfgoed de Stadswal.

 

  • Vierkante meters:225
De Stadswal Doetinchem - Dijkzaal
De Stadswal Doetinchem -
De Stadswal Doetinchem -
De Stadswal Doetinchem -
De Stadswal Doetinchem -
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan over de prijzen voor gebruik.