Verhuur mogelijkheden

De Stadswal Doetinchem - Verhuur mogelijkheden

Zakelijke bijeenkomsten

Erfgoed de Stadswal is bij uitstek geschikt voor het houden van zakelijke bijeenkomsten. De klassieke en sfeervol ingerichte ruimtes zijn zowel geschikt voor kleinschalige vergaderingen en bijeenkomsten als voor grote conferenties met meer dan tweehonderd bezoekers. In de Dijkzaal kunnen presentaties gegeven worden, waarna op verschillende locaties in de Stadswal doorgepraat kan worden. Voor passende consumpties kan natuurlijk gezorgd worden. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Trouwerijen

De mooiste dag van je leven wil je vieren op een passende, sfeervolle locatie. En dat is Erfgoed de Stadswal in Doetinchem! Met de Dijkzaal als prachtige kroonjuweel om nieuwe herinneringen te creëren. De zaal ademt historie, met veel authentieke elementen uit de 19e en 20e eeuw. Dankzij de carrévorm van de Dijkzaal kunnen alle aanwezigen volop genieten van het moment suprême, als jullie elkaar het jawoord geven. Er is een professionele geluidsinstallatie aanwezig, die eenvoudig te bedienen is. Naast de Dijkzaal heeft de Stadswal ook de beschikking over een prachtige en ruime foyer voor een eventuele receptie of een moment van rust tijdens jullie feestelijke dag. Natuurlijk kunnen we op elk moment van jullie trouwdag zorgen voor passende consumpties: van heerlijk belegde broodjes en trouwtaart tot geheel verzorgde diners. Wij staan voor u klaar!

Voorstellingen

Het kroonjuweel van Erfgoed de Stadswal is de Dijkzaal. Een prachtige, sfeervolle zaal die op de benedenverdieping ruimte biedt aan 180 zitplaatsen en op het balkon nog eens aan 120 bezoekers. In Coronatijd kunnen hier maximaal 120 zitplaatsen worden aangeboden. Wat de Dijkzaal onder andere zo bijzonder maakt is de carrévorm, waardoor iedereen vrij zicht heeft op het ruime podium.

De Dijkzaal heeft inmiddels landelijk naam gemaakt met de sublieme akoestiek voor sprekers, koren en kleinkunst. Bekende artiesten als Tangarine, Mathilde Santing, Denise Jannah, blackgospelkoor G-Roots en the Rosenberg Trio hebben hun verwondering en bewondering hier al over uitgesproken tijdens de vele concerten en voorstellingen die de afgelopen jaren in de Dijkzaal zijn gegeven. Professionele geluidsversterking en een bescheiden verlichting is aanwezig en relatief eenvoudig te bedienen. Mochten er extra wensen zijn, kan dat natuurlijk na overleg geregeld worden. Ook heeft de zaal de beschikking over een audio installatie. Voorafgaand, tijdens en na de voorstelling

Lezingen

Erfgoed de Stadswal heeft twee prachtige ruimtes om lezingen te kunnen houden. De belangrijkste en grootste is natuurlijk de Dijkzaal, waar ruimte is voor maximaal driehonderd bezoekers. Op de benedenverdieping is ruimte voor 180 bezoekers. Mocht u meer publiek verwachten, is op het balkon ook ruimte genoeg voor nog eens 120 bezoekers. In Coronatijd kunnen hier maximaal 120 zitplaatsen worden aangeboden. Het grote voordeel van deze zaal is, dat iedereen een goed zicht heeft op het podium, waar de spreker zijn of haar verhaal houdt. Dankzij een professionele geluidsinstallatie zijn de sprekers ook uitstekend te volgen.

Mocht de spreker liever de zaal in lopen tijdens de lezing, is daar alle ruimte voor. Mocht u een lezing willen geven voor een kleiner gezelschap, dan is de foyer bij uitstek een geschikte locatie. Met veel licht en voldoende ruimte. Vanzelfsprekend is hier ook een goede geluidsinstallatie beschikbaar. Beide zalen, de foyer en de Dijkzaal, beschikken over een audio-visuele installatie waarmee presentaties kunnen worden weergegeven.

Bedrijfsfeesten

Erfgoed de Stadswal is een toplocatie voor een passend bedrijfsfeest in een historische omgeving. De grote, sfeerrijke Dijkzaal heeft zich in de loop van de jaren al volop bewezen als concertzaal, met optredens van landelijke topartiesten als Tangarine, Mathilde Santing, The Rosenberg Trio en het beroemde blackgospelkoor G-Roots. Dit is de plek in Doetinchem voor concerten, voorstellingen en presentaties. In de gezellige foyer kan iedereen even bijkomen of gewoon even bij kletsen met een hapje en een drankje bij de hand. Onze medewerkers nemen u graag mee voor een rondleiding door het gebouw om de mogelijkheden te laten zien en te ervaren. 

Jubileum

Voor een passende viering van een jubileum bent u in de binnenstad van Doetinchem in Erfgoed de Stadswal aan het juiste adres. Een historisch jubileum in een historisch pand. Met tal van mogelijkheden. Aan de bar van de gezellige foyer en/of met een topconcert of -voorstelling in de Dijkzaal. Hier maakt u nieuwe herinneringen! Natuurlijk zorgen wij voor passende hapjes en drankjes. Ook kunnen heerlijke lunches en diners geserveerd worden. Laat u verrassen door onze mogelijkheden

Condoleances

Afscheid nemen van iemand dichtbij is een heftige, maar ook dierbare aangelegenheid. Zo’n afscheid verdient een passende plek, die Erfgoed de Stadswal in Doetinchem kan bieden. De historische Dijkzaal biedt alle ruimte voor bezinning en samenzijn. Vanwege de sublieme akoestiek klinkt de muziek nog mooier en intenser. Ook het samen zingen is een bijzondere belevenis vanwege die genoemde akoestiek. De sfeervolle foyer van de Stadswal biedt alle ruimte voor een condoleance na afloop. Ook kan hier in een passende ambiance een koffietafel georganiseerd worden om met elkaar door te praten over het afscheid, het leven en het verleden.

Arrangementen

Erfgoed de Stadswal biedt voor ieder wat wils. Daar passen ook op maat gemaakte arrangementen bij. Van een kopje koffie en een hapje bij de borrel tot aan volledig geregelde en geserveerde diners. We doen alles wat in ons vermogen ligt, om u een onvergetelijk bezoek te bieden. U kunt de ruimtes reserveren voor een dagdeel of voor een volledige dag, een combinatie van ruimtes of zelfs het volledige gebouw. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of bezoek aan de Stadswal om de mogelijkheden die Erfgoed de Stadswal te bieden heeft met u door te nemen.